Selecteer een pagina

Samen sterker

De Verbindingskamer gelooft in de kracht van samen. Wij zoeken bewoners actief op door huis-aan-huis bezoeken af te leggen. Doordat wij als organisatie onafhankelijk zijn, weten wij deuren te openen die normaal gesloten blijven.

Wij werken in wijken waar bewoners onzichtbaar zijn, waar zij te weinig stem krijgen in de besluitvorming en de verbinding met elkaar zijn verloren. We activeren de bewoners om mee te denken over hun wijk, om te zien naar hun buren en samen met professionals nieuwe kansen te creëren. We brengen voor onze opdrachtgevers in beeld wat er ‘achter de voordeur’ speelt.

Bewoners & professionals

We ontdekken de talenten van de bewoners. De Verbindingskamer werkt onder andere voor gemeentes, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Door samen te werken vanuit gelijkwaardigheid, bewoners onderling te verbinden en lijnen naar professionals te leggen en te borgen, maken wij de wijken met elkaar een stukje mooier!

De kracht van samen ♡

De kracht van verbinding ♡

De Verbindingskamer

De Verbindingskamer gelooft in de kracht van samen. Wij zoeken bewoners actief op door huis-aan-huis bezoeken af te leggen. 

Volg ons online!

Laat je inspireren via deze kanalen:

 

Privacybeleid        Algemene voorwaarden